Εκδηλώσεις

 9/7/2014  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΜΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΩΝ

Την Τετάρτη 9 Ιουλίου του 2014  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση-ανοικτή συζήτηση με θέμα:

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: “… KAI ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;”
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ EI-E.N.D. / ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

  1. ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
  2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ $600 δις
  3. ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ &
  4. ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. (ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ)

 

ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ:
ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ — ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΝΤΖΗ — ΦΑΙΔΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

—————————————————————

12/4/14  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ -ΒΕΣΟ ΜΑΡΕ- ΠΑΤΡΑ βεσο μαρε εκδηλωση 12-4-14

Το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση-ανοικτή συζήτηση με θέμα «ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ  ΑΤΟΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ (ΥΨΟΥΣ 35 ΔΙΣ €) ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΩΝ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ»

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο συγκρότημα  Βέσο Μάρε στην αίθουσα του χώρου Centralmare με προσκεκλημένους ομιλητές τους κ. Γιάννη Καλογερόπουλο και κ. Γιάννη Δάρα. Προλόγισαν μέλη της πρωτοβουλίας των πολιτών «ελλήνων ευθύνη» που διοργάνωσαν την εκδήλωση.

Ο  κ Δάρας έκανε μια περιεκτική περιγραφή  του χρονικού των δράσεων του οργανισμού EIE.N.D και του συμπολίτη μας Αρτέμη Σώρρα, από τον Σεπτέμβριο του 2012 που έκανε ο κ. Σώρρας την κατάθεση των 600 δις $ σε ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου έως και τις 28 Ιουνίου 2013, όπου  το Η’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών (με την απόφαση  67650/13πιστοποίησε την κατάθεση όπως και την απροθυμία οποιασδήποτε ενέργειας εκ μέρους των επίσημων θεσμών του ελληνικού κράτους. Παράλληλα παρότρυνε τους πολίτες να συνυπογράψουν συνειδητά σχετικό ψήφισμα που κυκλοφορεί από πρωτοβουλίες πολιτών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό  ως νομικό μέσο πίεσης.

Ο κ. Καλογερόπουλος στην συνέχεια, παραθέτοντας τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία μέσα από επίσημα έγγραφα, αποκάλυψε την δυνατότητα που έχει ο Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου να δομήσει άτοκη χρηματοδότηση ύψους 35 δις $, επ’ ωφελεία των πολιτών και του Δήμου Πατρέων, από τους ελληνικούς καταπιστευματικούς λογαριασμούς, που φυλάσσονται στο Παγκόσμιο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Διευκόλυνσης. Άμεσο αποτέλεσμα θα είναι η εξόφληση των οφειλών των δημοτών αλλά και των επιχειρήσεων προς Τράπεζες & Δημόσιο από τον ίδιο τον Δήμο. Επίσης η δραστική μείωση της ανεργίας μέσω  Υλοποίησης Κοινωφελών & Ανταποδοτικών Έργων πάσης φύσεως.

Τα σχέδια έργων (49.000 τον αριθμό για όλη την Ελλάδα) είναι ήδη εκπονημένα και κατατεθειμένα στους διαχειριστές των Παγκόσμιων Ταμείων. Χρειάζεται η υπογραφή του Δημάρχου (με την σύμφωνη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου)  και οι εγγυήσεις τις οποίες προτίθεται να προσφέρει ο Αρτέμης Σώρρας.

Οι πολίτες παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την συνεχή παράθεση στοιχείων και συμμετείχαν ενεργά με καίριες ερωτήσεις που απαντήθηκαν από τους ομιλητές. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Εκ της Πρωτοβουλίας πολιτών της Πάτρας

«ελλήνων ευθύνη»

ΜΕΡΟΣ 2ο

ΜΕΡΟΣ 3ο

ΜΕΡΟΣ 4ο

ΜΕΡΟΣ 5ο

 

————————————————————————-

16/12/2013  Ενημερωτική εκδήλωση στον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών

Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση-ανοικτή συζήτηση με θέμα «τα χρηματοοικονομικά εργαλεία που ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ και ο οργανισμός E.N.D έφεραν για την (οικονομική) απελευθέρωση των ελλήνων πολιτών»

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού & Εισαγωγικού συλλόγου Πατρών με ομιλητές τους Γιάννη Καλογερόπουλο και Νικήτα Καραγιάννη οι οποίοι ενημέρωσαν τους Πατρινούς πολίτες σχετικά με τα κατατεθειμένα 600 δις $ στο όνομα της ελληνικής δημοκρατίας από τον Αρτέμη Σώρρα αλλά και την δυνατότητα χρηματοδότησης που έχουν οι ελληνικοί δήμοι μέσω του παγκόσμιου ταμείου εμπιστοσύνης με οφέλη για τους δημότες όπως:

  • Δωρεάν αποπληρωμή στεγαστικών δάνειων μέσω των δήμων

  • Άτοκη αποπληρωμή δάνειων & αναχρηματοδότηση επιχειρήσεων

  • Αποπληρωμή χρεών προς το δημόσιο (εφορία,ΙΚΑ,ΤΕΒΕ..)

Την εκδήλωση οργάνωσε Η Πρωτοβουλία Πολιτών Πατρών «ελλήνων ευθύνη»

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s