ΕΡΩΤΗΣΗ Βουλευτή ΤΖΑΜΤΖΗ Ι. στην Βουλή για την ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ 24/9/2013 – ΑΠΑΝΤΗΣΗ Υπ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

tzamtzisdanis1Ο βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ. Ιορδάνης Τζάμτζης απευθύνει ερώτηση  μέσα στην βουλή προς τους υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών και Δικαιοσύνης σχετικά με ” την δραστηριότητα της εταιρείας END και του Αρτέμη Σώρρα ” και που αφορά στην πρόταση χρηματοδότησης εκ μέρους του κου Σώρρα και του οργανισμού EI-E.N.D. προς τους καλλικρατικούς δήμους με δανειοδότηση απευθείας των δήμων.

ΕΡΩΤΗΣΗ  ΤΖΑΜΤΖΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΛΛΑΣ 1 ΕΡΩΤΗΣΗ  ΤΖΑΜΤΖΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΛΛΑΣ 2

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου στις 17-10-2013  δηλώνει γραπτώς ότι αν στο πλαίσιο σχετικών ερευνών, εντοπίσουν στοιχεία από τα οποία προκύπτουν αξιόποινες πράξεις θα τα θέσουν στην διάθεση των δικαστικών αρχών:

“Σε απάντηση της υπ’ αριθ. 1912/24-09-2013 Ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, με θέμα: «Δραστηριότητα της εταιρείας END και του Αρτέμη Σώρρα», σας γνωρίζουμε ότι για τα διαλαμβανόμενα στην εν λόγω ερώτηση ζητήματα, αρμόδια να σας ενημερώσουν είναι τα συνερωτώμενα Υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών, τα οποία θεωρούμε βέβαιο ότι αν στο πλαίσιο σχετικών ερευνών, εντοπίσουν στοιχεία από τα οποία προκύπτουν αξιόποινες πράξεις θα τα θέσουν στην διάθεση των δικαστικών αρχών.
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ “

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΕ ΤΖΑΜΤΖΗ 18-10-13

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τα παραπάνω όπως και την απάντηση του Υπ. Εσωτερικών κ Μιχελάκη:

http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=28f27c05-f9b8-4cfb-aa9a-59c6d2b896cf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s