Σκοπός μας

Θεωρήσαμε υποχρέωση μας να συντάξουμε (και πλέον να αναρτήσουμε) το παρόν, πρώτιστα για να  σχηματίσουμε προσωπική  άποψη για ένα ζήτημα τόσο ζωτικής σημασίας και κρισιμότητας πού σχετίζεται με την επιβίωση της χώρας μας  και παράλληλα να γνωστοποιήσουμε το θέμα σε ενδιαφερόμενους Ελληνίδες και Έλληνες, μετά και την αθώωση  του Αρτέμη Σώρρα και του Προέδρου  της ΕΙ-END Μ. Λαμπράκη, κατά την εκδίκαση σχετικής μηνυτήριας αναφοράς   που είχαν καταθέσει εναντίον τους, ο τότε Βουλευτής και σήμερα Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης και ο δημοσιογράφος Ι. Δαραβίγκας.    

Λόγω των παραπάνω νέων δεδομένων, συγκεντρώσαμε δημοσιευμένα / δημοσιοποιημένα άρθρα και στοιχεία που αφορούν στις προσφορές και στις σχετικές ενέργειες που έκανε ο οργανισμός ΕΙ-ΕΝD (EndNationalDebt) προς εξαγορά του Ελληνικού και Κυπριακού δημόσιου χρέους, όπως επίσης και στις όποιες αντιδράσεις των επίσημων θεσμικών οργάνων της χώρας μας, συμπεριλαμβανομένης και της Δικαστικής Εξουσίας.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Οι επίσημοι θεσμοί του κράτους αρνούνται πεισματικά να αναλάβουν την ευθύνη να μας απαντήσουν γιατί δεν ελέγχουν και δεν αποδέχονται την οικονομική προσφορά των 600 δις δολ. του κ. Αρτέμη Σώρρα (με όρους που δεν γίνονται πιο ευνοικοί για την Ελλάδα). Σε απάντηση στην σιωπή των ταγών μας, με πρωτοβουλία ελλήνων πολιτών κυκλοφορεί έντυπο ψηφίσματος (δήλωση αποδοχής και στήριξης ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ APTEMIOY ΣΩΡΡΑ & ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D. (End National Debt)) με στόχο την πολιτική πίεση αλλά και την έγκαιρη αποδοχή της προσφοράς πριν γνωρίσει η χώρα μας ακόμα χειρότερες μέρες. Προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά τα στοιχεία που παραθέτουμε, να κάνετε και την δική σας έρευνα και όταν σχηματίσετε την δική σας άποψη και θελήσετε, να υπογράψετε συνειδητά το ψήφισμα αυτό.

Κάθε ελληνίδα και έλληνας πολίτης οφείλει να ερευνήσει, να σχηματίσει άποψη και να πάρει θέση. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

“ελλήνων ευθύνη”
https://endpatras.wordpress.com/

Η σωτηρία της χώρας είναι ευθύνη όλων μας

PSIFISMA PROSFORAS ARTEMI SORRA-1  PSIFISMA PROSFORAS ARTEMI SORRA-2

 

 

 

 

 

 

ei-end-photo-docs--fb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s